
اوتمیل دارچینی؛ صبحانه رژیمی برای همه فصل ها
ما ترکیبات بلغور جو دوسر را همیشه و همه جا میبینیم؛ در مغازه، اینستاگرام، پینترست. همانطور که میدانید بلغور جو دوسر بدون کربوهیدرات نیز وجود دارد پس اگر از دنبال کنندگان رژیم غذایی کتوژنیک هستید، نگران نباشید. اما اگر این بلغور جو دوسر را امتحان کرده باشید، با لقمه دوم و جویدن آن متوجه خواهید شد که بافت آن خیلی مانند نسخه اصلی آن نیست اما مزه آن خیلی شبیه به بلغور جو دوسر واقعی است! در دهان خیلی مزه خوبی میدهد و هنگام جویدن حس خوبی دارد. اگر عاشق پودینگ چیا هستید، حتماً این یکی را باید امتحان کنید. تقریباً برای تمام روزهای هفته، صبحانه از پیش آماده شده دارید که تنها قبل از خوردن لازم است که آن را چند دقیقه در ماکروویو قرار دهید. با در نظر گرفتن مقدار درشت مغذیهای موجود در این صبحانه، شما یک تُن غذا دریافت میکنید (در واقع سریعاً شما را سیر میکنند) و از نظر مواد مغذی چگالی نسبتاً بالایی دارد. انتخاب این غذا به عنوان صبحانه همیشه انتخاب درستی است.
مواد لازم برای تهیه بلغور جو دوسر کتو
- 1 فنجان گردو خرد شده
- یک سوم فنجان تخم کتان
- یک سوم فنجان دانه چیا
- نصف فنجان برنج گل کلم (تقریباً 85 گرم)
- 1.5 فنجان شیر نارگیل
- یک چهارم فنجان خامه سنگین
- 85 گرم پنیر خامهای
- 3 قاشق غذاخوری کره
- یک دوم قاشق چایخوری دارچین
- 1 قاشق چایخوری چاشنی افرا
- نصف قاشق چایخوری وانیل
- یک چهارم قاشق چایخوری جوز هندی
- یک چهارم قاشق چایخوری آلس پایس (اگر ندارید میتوانید حذف کنید)
- 3 قاشق غذاخوری اریتریتول پودر شده
- 10 الی 15 قطره استویا مایع
- یک هشتم قاشق چایخوری صمغ زانتان
طرز تهیه اوتمیل دارچینی کتوژنیک
1. دانههای چیا و یک سوم فنجان تخم کتان (آسیاب شده) را اندازه گیری کرده و کنار بگذارید.
2. نصف فنجان، برنج گل کلم را در غذا ساز بریزید. آن را نیز کنار بگذارید.
3. یک فنجان گردو خام را داخل یک کیسه زیپدار ریخته و از یک وردنه برای خرد کردن آنها استفاده کنید. مطمئن شوید که خیلی ریز نمیشوند، زیرا میخواهید آنها را در دهانتان حس کنید.
4. گردو خام را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت بگذارید تا برشته شود.
5. در یک قابلمه، 1.5 فنجان شیر نارگیل را گرم کنید. بعد از گرم شدن، برنج گل کلم را اضافه کرده و پخت را ادامه دهید تا جوش بیاید.
6. شعله گاز را بین کم و متوسط نگه داشته و چاشنیهای خود را اضافه کنید: نصف قاشق چایخوری دارچین، 1 قاشق چایخوری چاشنی افرا، نصف قاشق چایخوری وانیل، یک چهارم قاشق چایخوری جوز هندی و یک چهارم قاشق چایخوری آلس پایس.
7. در دستگاه آسیاب کن برقی، 3 قاشق غذاخوری اریتریتول را آنقدر خرد کنید که کاملاً پودر شود.
8. اریتریتول و 10-15 قطره استویا مایع را به ظرف اضافه کرده و خوب هم بزنید.
9. تخم کتان و دانه چیا را به ماهیتابه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. این گونه مواد سریعاً شروع به غلیظ شدن میکند.
10. یک چهارم فنجان خامه سنگین، 3 قاشق غذاخوری کره و 85 گرم پنیر خامهای را کنار بگذارید.
11. هنگامی که مخلوط شما دوباره داغ شد، گردو برشته شده، خامه، کره و پنیر خامهای را اضافه کنید. خوب با هم مخلوط کنید. اگر دوست دارید صبحانه شما کمی غلیظتر شود، در اینجا میتوانید صمغ زانتان را اضافه کنید.
12. حالا دیگر میتوانید از صبحانه خود لذت ببرید!
بیشتر بخوانید: آموزش تهیه تست فرانسوی با ادویه کدو تنبل
این دستور پخت 6 وعده «بلغور جو دوسر» دارچینی برای صبحانه به شما میدهد. هر وعده غذایی آن حاوی 368.83 کالری، 34.43 گرم چربی، 4.08 گرم کربوهیدرات خالص و 5.85 گرم پروتئین است.
بهترین کافههای اطراف خودت رو در بیزآپ پیدا کن!