
بستنی رژیمی آووکادو شکلاتی را حتما امتحان کنید
آووکادو سرشار از چربی و بسیار خوشمزه است اما خوردن آووکادو برای دسر اصلاً کار رایجی نیست. ما در این دستورالعمل، از پودر کاکائو برای پوشاندن طعم آووکادو بدون تغییر بافت آن استفاده میکنیم. طعم غنی و شیرین گمراه کننده این بستنی از شکلات تلخ گرفته شده است. هر وقت که یک تکه از شکلات تلخ بستنی وارد دهان شما شود، مزه شیرین با کمی تلخی را که در این دسر به خوبی ترکیب شده احساس خواهید کرد.
مواد لازم برای تهیه بستنی آووکادو شکلاتی
- 2 عدد آووکادو بزرگ
- 1 فنجان شیر نارگیل
- نصف فنجان خامه سنگین زده شده
- نصف فنجان پودر کاکائو شیرین نشده
- 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- نصف فنجان اریتریتول، پودر شده
- 25 قطره استویا مایع
- 6 تکه شکلات تلخ
طرز تهیه بستنی آووکادو شکلاتی
1. هر دو آووکادو را نصف کرده و و گوشت آنها را با قاشق در کاسه خالی کنید.
2. یک فنجان شیر نارگیل، نصف فنجان خامه سنگین و 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل را به آن اضافه کنید. از گوشتکوب برقی استفاده کرده و آنقدر این ترکیب را هم بزنید تا خمیری نرم و کرمی به دست آید.
3. اریتریتول را آنقدر در آسیاب برقی آسیاب کنید تا تبدیل به پودر شود. اریتریتول، استویا مایع و پودر کاکائو را به خمیر کرمی آووکادو اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
4. هنگامی که مخلوط یکدست شد، 6 تکه شکلات تلخ را خرد کرده و داخل کاسه بریزید. با استفاده از یک قاشق یا چنگال، تکههای شکلات را در خمیر پخش کنید.
5. کاسه را به مدت 6 الی 12 ساعت در فریزر بگذارید تا کاملاً یخ بزند.
6. تقریباً 15 الی 20 دقیقه قبل از سرو کردن بستنی، دستگاه بستنی ساز خود را آماده کرده و طبق دستورالعمل دفترچهاش از آن استفاده کنید.
7. شما میتوانید بعد از این مرحله برای سفتتر شدن بستنی دوباره آن را در فریزر قرار دهید اما میتوانید دسر را همان موقع جهت خوردنی بستنی نرم شده نیز سرو کنید.
نوش جان!
این دسر در مجموع حاوی 6 وعده غذایی است. هر وعده غذایی آن 216.17 کالری، 19.38 گرم چربی، 3.72 گرم کربوهیدرات خالص و 3.86 گرم پروتئین دارد.
بیشتر بخوانید: بستنی نئوپولیتن؛ بهترین طعم دنیا با بستنی یخی
برای پیدا کردن بهترین بستنی فروشی اطراف خودت به بیزاَپ سر بزن!