اسفناج خامه‌ ای کتوژنیک؛ بخورید و لذت ببرید

  • دسته‌بندی: آشپزی
  • 1400/10/19
  • نویسنده: آتنا سعادت پور
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه
  • نظر : 0
  • تعداد بازدید: 334

زمانی که بچه بودم، هیچ وقت اسفناج را دوست نداشتم، البته در گذشته هیچ بچه‌ای نبود که اسفناج را دوست داشته باشد! هنگامی که پدر و مادرم برای خودشان اسفناج درست می‌کردند، فکر می‌کردم چندش‌آور است! اما با گذر زمان هنگام خوردن این برگ‌های سبز، از آنها لذت بیشتری بردم. پس چنگال خود را برداشته و آماده خوردن این اسفناج خامه‌ای شوید!

مواد لازم

  • 283 گرم اسفناج یخ زده
  • 3 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان
  • 85 گرم پنیر خامه‌ای
  • 2 قاشق غذاخوری خامه ترش
  • یک چهارم قاشق چایخوری پودر سیر
  • یک چهارم قاشق چایخوری پودر پیاز
  • نمک و فلفل برای مزه‎‌‌دار کردن

طرز تهیه اسفناج خامه‌ای خوشمزه کتو

1. اسفناج را جهت از بین رفتن یخ آن به مدت تقریباً 6 الی 7 دقیقه در ماکروویو قرار دهید، معمولاً در این چند دقیقه کاملاً گرم می‌شود.

2. ماهیتابه را روی شعله گاز متوسط تا کم گرم کنید. وقتی داغ شد، اسفناج را اضافه کرده و بگذارید آب آن کمی بجوشد. در این مرحله به اسفناج ادویه زده و خوب هم بزنید.

3. پنیر خامه‌ای را اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا پنیر خامه‌ای آب شود.

4. خامه ترش را اضافه کرده و هم بزنید. در این مرحله شعله زیر ماهیتابه را کم کنید.

5. در آخر، پنیر پارمسان را اضافه کرده و انقدر مواد ترکیب شده را هم بزنید تا کرم اسفناج شروع به ضخیم شدن کند.

6. نوش جان کنید! این اسفناج خامه‌ای تقریباً کنار هر غذایی عالی خواهد شد!


این دستورالعمل در مجموع 3 وعده غذایی از خامه اسفناج ساده و سازگار با کتو به شما می‌دهد. هر وعده آن حاوی 165 کالری، چربی 13.22 گرم، کربوهیدرات خالص 3.63 گرم و پروتئین 7.33 گرم است.


مقالات مرتبط: طرز تهیه مارچوبه سرخ شده با سس آیولی فلفل


اگه دنبال بهترین فست‌فود اطراف خودت هستی، توی بیزاَپ پیداش کن!


 


نظرت واسه ما مهمه، لطفا ثبتش کن!

wave