
فت بمب پیتزایی کتوژنیک؛ ساده و خوشمزه
فت بمبها راهی ساده برای اضافه کردن چربی بیشتر به درشت مغذیها است، فرقی نمیکند که به عنوان مخلفات غذا، میان وعده یا یک وعده غذایی مستقل استفاده شوند. ترکیب کردن طعم پیتزا با فت بمبی که تهیه آن راحت است و بسیار سیر کننده نیز هست، دقیقاً همان کاری است که من در این دستورالعمل انجام دادم. اینها فت بمبهایی نرم و خوش طعم هستند. به علاوه، اگر آنها را برای سرو کردن میان چند نفر در نظر دارید، میتوانید آنها را به عنوان پیش غذا یا فینگرفود بخورید. تکهای بیکن زیر آن بگذارید، روی آن چند برگ ریحان گذاشته، یک خلال دندان از میان آن رده کرده و یک تکه زیتون را داخل خلال دندان بیندازید.
مواد لازم برای تهیه فت بمب پیتزایی کتو
- 113 گرم پنیر خامهای
- 14 تکه پپرونی
- 8 تکه زیتون سیاه
- 2 قاشق غذاخوری پستو گوجه خشک شده در آفتاب
- 2 قاشق غذاخوری ریحان تازه و خرد شده
- نمک و فلفل برای طعمدار کردن
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک لیوانی بیکن و پنیر کتوژنیک
طرز تهیه فت بمب پیتزایی کتوژنیک
1. پپرونی و زیتون را تکه تکه کنید.
2. ریحان، پستو گوجه فرنگی و پنیر خامهای را با هم مخلوط کنید.
3. زیتون و پپرونی را به پنیر خامهای اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.
4. مخلوط را به شکل دایره در آورده و سپس با پپرونی، ریحان و زیتون تزئین کنید.
این دستورالعمل در مجموع 6 وعده فت بمب پیتزایی خوش طعم به شما میدهد. هر وعده آن حاوی 101.33 کالری، 9.62 گرم چربی، 1.69 گرم کربوهیدرات خالص و 2.26 گرم پروتئین است.
اگه دنبال بهترین فست فود در اطرافت هستی توی بیزاَپ پیداش کن!