
طرز تهیه کیک لیوانی بیکن و پنیر کتوژنیک
هنگامی که به ماگ کیک فکر میکنید، ممکن است چیزی شیرین به ذهن شما بیاید. اما ماگ کیکهای دلپذیری نیز وجود دارند که شیرین نیستند! نیازی به گفتن نیست چون طعم آنها واقعاً فوقالعاده است. پنیر به طعم و بافت این نوع فت بمبها خیلی کمک میکند. پنیر، فت بمب را سیر کنندهتر، نرمتر، خوشطعمتر و سالمتر میکند که در واقع میتواند جایگزینی برای یک وعده غذایی یعنی ناهار یا شام باشد! بیکن لذیذ، کره و پنیر همه با هم در کنار پیازچه طعم این کیک لیوانی را منحصر به فرد میکنند.
مواد لازم
- 1 عدد تخم مرغ بزرگ
- 2 قاشق غذاخوری کره
- 2 قاشق غذاخوری آرد بادام
- نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 2 برش بیکن یا گوشت از قبل پخته و خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری آرد بادام
- 1 قاشق غذاخوری پنیر چدار خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری پنیر چدار سفید خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
- کمی نمک
بیشتر بخوانید: فت بمب پیتزایی کتوژنیک؛ ساده و خوشمزه
طرز تهیه کیک لیوانی بیکن کتوژنیک
1. حالا نوبت به آماده کردن این ماگ خوشمزه رسیده است! خب، برای شروع از یک فنجان استفاده میکنم. 1 عدد تخم مرغ بزرگ و 2 قاشق غذاخوری کره (رسیده به دمای اتاق) را اضافه کنید.
2. دو تکه گوشت، 2 قاشق غذاخوری آرد بادام، 1 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده، 1 قاشق غذاخوری چدار خرد شده و 1 قاشق غذاخوری پنیر چدار سفید خرد شده را اضافه کنید.
3. در آخر، 1 قاشق غذاخوری آرد بادام، نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر و کمی نمک اضافه کنید. همه چیز را با هم خوب مخلوط کنید.
4. این ترکیب را به مدت 65 ثانیه با درجه زیاد در ماکروویو قرار دهید.
5. فنجان خود را به آرامی روی بشقاب بکوبید تا کیک از فنجان یا لیوان خارج شود. روی آن پیازچه ریخته و از ماگ کیک خود لذت ببرید!
البته، اگر نمیتوانید این میزان از کالری را در یک وعده مصرف کنید، میتوانید آن را نصف کنید! یا میتوانید آن را جایگزین یک وعده غذایی کامل خود کنید.
در هر وعده، این فت بمب 546 کالری، 49.5 گرم چربی، 4 گرم کربوهیدرات خالص و 20.1 گرم پروتئین وجود دارد.
اگه دنبال بهترین فست فود در اطرافت هستی توی بیزاَپ پیداش کن!