
طرز تهیه لازانیا کتویی، غذای پرطرفدار رژیمی ها
درست کردن غذاها به صورت خلاقانهتر به شما کمک میکند تا قدمی فراتر گذاشته و غذاهایی لذیذتر از پاستای معمولی سازگار با کتو داشته باشید! امروز نیز ما میخواهیم دستور پخت لازانیا کتویی در ماگ یا لیوان را با شما به اشتراک بگذاریم که غذایی متفاوت است. این غذا ناهاری ساده، گرم، پنیری و سیر کننده به حساب میآید. به خاطر داشته باشید که درست کردن این ناهار مثل درست کردن دسر نیست که در صورت دنبال نکردن دقیق مراحل، ریسک خراب شدن آن بالا برود. میتوانید مواد یا لایههای آن را به دلخواه خود تغییر دهید. برش نزدن خیلی نازک کدو سبز بسیار مهم است، اینگونه لازانیای شما خیلی برشته از آب در نمیآید. من دوست دارم آنها را به صورت گرد خرد کنم، چون هنگام غذا خوردن نیازی نیست که نگران برش لایههای آن باشید ولی در عین حال میتوانید از یک چاقو استفاده کرده و تکههای شکلدار دیگری نیز درست کنید.
مواد لازم برای تهیه لازانیا لیوانی کتو با کدو
- یک سوم کدو سبز متوسط، تقریباً 65 گرم
- 3 قاشق غذاخوری سس گوجه مناسب با کتو
- 2 قاشق غذاخوری پنیر ریکوتا کامل
- 85 گرم پنیر موزارلا کامل
طرز تهیه لازانیا لیوانی کتو
1. کدو سبز را به صورت گرد، نازک و کاغذی برش دهید. میتوانید از چاقوی تیز یا برش دهنده سبزیجات استفاده کنید.
2. در ته ظرف خود یک قاشق غذاخوری سس گوجه اضافه کنید.
3. روی آن یک لایه کدو سبز قرار دهید.
4. یک قاشق غذاخوری ریکوتا را با دقت روی کدوها پخش کنید.
5. یک قاشق غذاخوری دیگر سس گوجه به آن اضافه کنید.
6. لایه دوم کدو سبز را بچینید، یک قاشق غذاخوری دیگر ریکوتا اضافه کنید، همه کدو سبزهای باقی مانده را روی آن بریزید و سپس به آخرین لایه، یک قاشق غذاخوری سس گوجه اضافه کنید.
7. روی آن را با پنیر موزارلا بپوشانید.
8. لازانیا را بسته به درجه ماکروویو، به مدت 3 الی 4 دقیقه در مایکروویو بگذارید. اگر دوست دارید میتوانید روی غذا کمی پونه کوهی یا پنیر پارمسان بپاشید.
این دستور پخت در مجموع 1 وعده غذایی از لازانیا ماگ کتو به شما میدهد. هر وعده آن 318 کالری، 23.54 گرم چربی، 5.39 گرم کربوهیدرات خالص و 20.45 گرم پروتئین دارد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ اسفناج و تخم مرغ کتوژنیک
اگه دنبال بهترین فست فود در اطرافت هستی توی بیزاَپ پیداش کن!