
طرز تهیه فیله سالمون لذیذ و سس سیر خامه ای
سس خامهای سیر همراه با سبزیجات و فیله ماهی سالمون نرم، آبدار و لطیف یک غذای دریایی فوقالعاده فراهم میکند. ماهی سالمون سرخ شده با روکش قهوهای و طلایی به راحتی میپزد و با سس خامهای تزئین و سرو میشود. اگر طرفدار اسفناج نیستید، کلم یک جایگزین عالی خواهد بود. در این مقاله به شما نحوه پخت فیله سالمون لذیذ با سس سیر را آموزش میدهیم.
مواد مورد نیاز برای فیله سالمون سرخ شده با سس سیر
- 400 تا 600 گرم فیلهی ماهی قزلآلا
- نمک کوشر و فلفل سیاه تازه آسیاب شده، به عنوان چاشنی
- 1ونیم قاشق غذاخوری کره بدون نمک
- 2 حبه سیر خرد شده
- موسیر متوسط 1 عدد خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری آرد چند منظوره
- آب مرغ 3/4 فنجان
- 3 فنجان اسفناج
- 2 قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
- 1 عدد لیموی قاچ شده
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیکاتای مرغ ایتالیایی آسان و خوشمزه
طرز تهیه فیله سالمون با سس سیر خامهای
1- با استفاده از دستمال کاغذی، دو طرف فیله ماهی قزلآلا را خشک کنید یا به عبارتی روغن اضافی آن را بگیرید. با 1 قاشق چایخوری نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل آن را طعمدار کنید.
2- کره را در یک تابهی بزرگ روی حرارت متوسط آب کنید. فیلههای ماهی قزلآلا را با پوست، داخل تابه قرار دهید و حدود 4 تا 5 دقیقه بپزید تا یک لایه تا قهوهای طلایی روی آن تشکیل شود. با استفاده از کفگیر ماهی، آن را برگردانید و برای 4 تا 5 دقیقهی دیگر یا تا زمانی که فیلهها پخته شوند، سرخ کنید. آنها را برداشته و در جای گرم نگه دارید.
3- حرارت را به حداقل برسانید؛ سیر و موسیر را اضافه کنید و حدود 2 دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید تا معطر شود.
4- آرد را حدود 1 دقیقه تفت بدهید تا کمی قهوهای شود و خامی آن گرفته شود.
5- آب مرغ را هم اضافه کنید تا کمی غلیظ شود، حدود 2 تا 3 دقیقه هم بزنید و با نمک و فلفل به آن طعم دهید.
6- اسفناج را اضافه کنید و حدود 12 دقیقه هم بزنید تا رنگ آن کمی تیره شود. ماهی قزلآلا را به ماهیتابه برگردانید؛ روی آن شوید بریزید.
7- بلافاصله با تکههای لیمو فیلههای خوشمزهی خود را سرو کنید.
بهترین و نزدیکترین رستورانها را در بیزاَپ جستجو کنید.