
طرز تهیه فت بمب گردو و شیره افرا؛ طعمی دل انگیز
فرقی نمیکند که صبح باشد و برای بیرون از خانه عجله داشته باشید یا ظهر باشد و به دنبال یک نهار ساده و سریع باشید که سرشار از چربی باشد؛ این فت بمب در هر شرایطی مفید واقع خواهد شد. فت بمب گردو و شیره افرا مانند پروتئین بار است و بدون اینکه پروتئین زیادی وارد بدنتان کند، به شما اجازه میدهد که خودتان را با چربی سیر کنید و شما را تمام طول روز سیر نگه میدارد. همچنین تا وعده غذایی بعدی به اندازه کافی به شما انرژی میدهد.
گردوهای برشته شده، طعم و مزه را از یکدیگر متمایز میکنند. آنها کمی شیرین هستند اما بیش از حد شیرین نیستند و با نمک طبیعی موجود در گردو کامل میشوند. نارگیل حاوی طیف وسیعی از طعم و مزههای فوقالعاده است و آرد بادام به عنوان یک عامل چسبنده عمل میکند؛ به طور یکپارچه آنقدر با گردو مخلوط میشود که تقریباً دیگر دیده نمیشود. سرانجام شیره افرا خانگی طعمِ لذت بخش افرا را به آن میدهد که هر سانتیمتر از این فت بمب را پوشش میدهد؛ به نحوی که با هر لقمه فقط طعم افرا را در دهان خود حس میکنید.
مواد لازم برای تهیه فت بمب گردو و شیره افرا
- 2 فنجان گردو
- 1 فنجان آرد بادام
- نصف فنجان تخم کتان
- نصف فنجان نارگیل خرد شده و شیرین نشده
- نصف فنجان روغن نارگیل
- یک چهارم فنجان شربت افرا
- یک چهارم قاشق چایخوری استویا مایع
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیره افرا کتوژنیک و راز خوشمزه شدن آن
طرز تهیه فت بمب گردو و شیره افرا
1. دو فنجان گردو را جدا کرده و به مدت 6 الی 8 دقیقه در دمای 350 درجه سانتیگراد در فر بپزید. فقط به اندازهای که معطر شوند.
2. گردوها را از فر بیرون بیاورید، سپس آنها را درون یک کیسه پلاستیکی بریزید. از یک وردنه برای خرد کردن آنها استفاده کنید. یک دست بودن گردوهای خرد شده خیلی مهم نیست، اما من دوست دارم تکههای آن نسبتاً بزرگ باشد تا هنگام خوردن، آنها را در این فت بمب احساس کنم.
3. مواد خشک را در یک کاسه مخلوط کنید: 1 فنجان آرد بادام، نصف فنجان تخم کتان طلایی و نصف فنجان نارگیل خرد شده و شیرین نشده.
4. گردوهای خرد شده را به کاسه اضافه کرده و دوباره مواد را با هم مخلوط کنید.
5. در آخر، نصف فنجان روغن نارگیل، یک چهارم فنجان شیره افرا و یک چهارم قاشق چایخوری استویای مایع را اضافه کنید. آنها را خوب با هم مخلوط کنید تا تکههای گردو به خوبی در آن پخش شود.
6. خمیر را در ظرف پیرکس فشار دهید. من برای این کار از ظرف پیرکس با سایز متوسط استفاده میکنم.
7. بگذارید به مدت 20 الی 25 دقیقه در دمای 350 درجه سانتیگراد یا تا زمان قهوهای شدن لبههای آن پخته شود.
8. ظرف را از فر خارج کنید، اجازه دهید تا کمی خنک شود و حداقل 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
9. سپس کل محتویات ظرف را به 12 قسمت تقسیم کرده و با استفاده از کاردک آنها را بردارید و نوش جان کنید.
این دستور پخت، 12 وعده فت بمب گردو و شیره افرا به شما میدهد. هر وعده آن حاوی 298.58 کالری، 29.71 گرم چربی، 2.51 گرم کربوهیدرات خالص و 4.74 گرم پروتئین است.
برای پیدا کردن بهترین شیرینی فروشی اطراف خودت به بیزاَپ سر بزن!