
طرز تهیه شیرینی حلزونی ساده و در عین حال خوشمزه
کلوچههای حلزونی سادهترین و سرگرمکنندهترین کوکیهایی هستند که میتوانید درست کنید. با تعداد انگشت شماری مواد و تلاش بسیار کم، قادر به درست کردن یک دسته از شیرینیهای کاملاً خوشمزه، پر از شکر و دارچین هستید. آنها همه تردی بودن یک خمیر شیرینی و در عین حال نازک بودن را دارند.
با بچهها کلوچهی حلزونی درست کنید. هیچ مواد دردسر سازی وجود ندارد که نگران تهیهی آن باشید. بچه ها از تمام فرایند پخت،معمولاً دوست دارند کره را با یک برس شیرینی پزی روی شیرینی پخش کنند و روی آن را با شکر دارچینی پر کنند.
مواد اولیهی مورد نیاز:
- 1 بسته خمیر پای پخته نشده، حدودا 120 گرم
- 3 قاشق غذاخوری کرهی بدون نمک
- 2 قاشق غذاخوری شکر گرانول
- 2 قاشق غذاخوری شکر قهوهای
- 1 قاشق چایخوری دارچین
- 1 پیمانه شکر قنادی
- 2 قاشق چایخوری شیر کامل
طرز تهیه و پخت
1- مواد اولیه را آماده کنید. فر را با دمای 350 درجهی فارنهایت (176 درجهی سانتیگراد) گرم کنید.
2- خمیر را توپی شکل دهید. توپ به وجود آماده را روی سطح که کمی آردپاشی شده است، باز کنید. آن را به شکل یک مستطیل در آورید. میتوانید خمیر را نسبتاً نازک کنید فقط مراقب باشید در آن حفره ایجاد نشود.
3- کره را ذوب کرده و با قلم مو یا قاشق روی خمیر پخش کنید. لازم نیست کره را کاملاً ذوب کنید، کرهی نرم شده نیز خوب عمل میکند و ترکیب خمیر را تغییر نمیدهد.
4- شکر، شکر قهوهای و دارچین را در یک کاسهی کوچک با هم مخلوط کنید. همچنین میتوانید آن را در یک شیشه خوب تکان دهید.
5- مخلوط شکر را به طور مساوی روی خمیر پخش کنید.
6- از ته مستطیل شروع کنید و خمیر را رول کنید. آن را خیلی سفت یا خیلی شل نپیچید. هر دوی اینها بر نحوهی پخت و پخش کوکیها تأثیر میگذارد. انتهای خمیر را به هم بچسبانید تا بسته شود.
7- خمیر را با چاقوی تیز به قطعات 5 سانتیمتری برش دهید.
8- قطعات برش خورده را روی یک ورقهی پخت قرار دهید. آنها را با فاصله حدود 5 سانتیمتری از هم قرار دهید.
9- در فر از قبل گرم شده به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که سطح روی آن قهوهای طلایی و سفت شود، بپزید.
10- سپس آنها را روی توری سیمی یا در جای خنک قرار دهید تا سرد شوند
11- در حالی که کوکیها در حال سرد شدن هستند، میتوانید مایهی کیک را درست کنید. شکر و شیر قنادی را با همزن هم بزنید تا یکدست شود. مقدار بیشتری شیر یا پودر قند اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد. این ممکن است به آزمون و خطا نیاز داشته باشد؛ زیرا رطوبت و مواد تشکیل دهنده عوامل مهمی در تهیهی آن هستند.
12- مایهی کیک را با کفگیر یا قاشق روی کوکیها بریزید.
13- اجازه دهید مایه سفت شود و بلافاصله سرو کنید. نوش جان!
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی کورن فلکس کره بادام زمینی
نحوهی نگهداری و فریز کردن
کوکیها تا سه روز در یک ظرف دربسته در دمای معمول فضا قابل نگهداری هستند و میتوانند تا سه ماه در فریزر نگهداری شوند.
پیشنهادات خوش طعم
سعی کنید کشمش را روی شکر دارچینی اضافه کنید. آنها طعمی شیرین و بافتی عالی را ابوجود میآوردند.
مقداری گردوی خرد شده را روی شکر دارچینی پخش کنید تا یک کلوچهی مغزدار درست شود.
بهترین شیرینی فروشی های تهران و سایر شهرهای دیگر را در بیزاپ پیدا کنید