طرز تهیه بیکن وگان خانگی؛ با خیال راحت بخور

  • دسته‌بندی: آشپزی
  • 1401/02/15
  • نویسنده: آتنا سعادت پور
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
  • نظر : 0
  • تعداد بازدید: 617

مواد لازم برای تهیه بیکن وگان

  • 453 گرم توفو سفت؛ مانند بیکن به صورت نوار برش دهید
  • 2 قاشق غذاخوری مخمر خوراکی
  • 2 قاشق غذاخوری سس سویا
  • 1 قاشق چایخوری اسانس دود
  • 1 قاشق غذاخوری روغن (هر نوع روغن خنثی، به جز روغن زیتون)

طرز تهیه بیکن وگان با توفو

1. نوارهای توفو را با حرارت کم سرخ کنید تا لایه‌ی بیرونی آنها ترد شوند. بهترین راه برای انجام این کار این است که آنها را در روغن گذاشته و اجازه دهید، حداقل 10 دقیقه سرخ شوند. بعد از این مدت، آنها باید به راحتی زیر و رو شوند.

2. آنها را زیر و رو کرده و 10 دقیقه نیز سمت دیگر توفو را سرخ کنید.

3. ابتدا سس سویا را با اسانس دود مخلوط کرده و سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.

4. اسانس دود و سس سویا را در ماهیتابه ریخته و توفو را زیر و رو کنید تا دو طرف آن آغشته شود.

5. مخمر را روی همه آنها پاشیده و اجازه دهید، جهت تبخیر مایع، توفو کمی دیگر با حرارت سرخ شود. حالا دیگر، توفو با مخمر چسبناک پوشانده شده است.

بیشتر بخوانید:  نودل بادمجان و توفو کنجدی؛ غذایی لذیذ برای وگان‌ها


برای پیدا  کردن بهترین رستوران‌ها اطراف خودت به بیزاَپ سر بزن!


 


نظرت واسه ما مهمه، لطفا ثبتش کن!

wave